Festival de goluri la amicalul Real Madrid - Manchester City. Benzema a deschis balul. Mai rapid ca Ronaldo



 

**VIDEO** Festival de goluri la amicalul Real Madrid - Manchester City. Benzema a deschis balul. Mai rapid ca Ronaldo

Real Madrid a început mult mai bine al doilea amical din cadrul turneului ”International Champions Cup 2015”, care se desfășoară în Australia. După ce a pierdut meciul cu AS Roma, în urma loviturilor de departajare, scor 6-7, ”galacticii” dispută, în acest moment, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, partida cu Manchester City.

Rafa Benitez a trimis pe teren o formulă din care face parte tripleta ofensivă Bale - Ronaldo - Benzema. Portughezul a început în flancul stâng, în timp ce lui Bale i s-a rezervat postul din spatele lui Benzema.

Tactica aleasă de către tehnicianul spaniol a dat roade, pentru că Real a zburdat pe teren în primele 45 de minute ale duelului de pe ”Melbourne Cricket Ground” din Melbourne.

Balul golurilor a fost marcat de Benzema, care a deschis scorul în minutul 21. Carvajal, fundașul dreapta, a recuperat foarte bine o minge la mijlocul terenului, în fața lui Nasri, după care i-a pasat în dreapta lui Bale. În momentul în care mingea a ajuns la galez, Ronaldo a și făcut semn să primească centrarea, numai că Benzema, mai bine poziționat, a reluat din voleu, fără nicio șansă pentru Joe Hart.

Ronaldo și-a trecut însă și el numele pe tabela de marcaj, patru minute mai târziu, când l-a lobat cu noroc pe Hart. Portarul englezilor a încercat să scoată balonul din plasă, dar nu a mai reușit.

Madrilenii au mărit avantajul la 3-0 cu un minut înainte de pauză, prin Pepe, care a reluat cu capul, dar scorul pauzei l-a stabilit Yaya Toure, care a transformat un penalty, după un henț comis de Ramos în minutul 45+4.

Echipele de start

Manchester City: Hart - Sagna, Denayer, Humphreys, Kolarov - Y. Toure, Fernando - Nasri, David Silva, Delph (21 Jesus Navas) - Sterling
Antrenor: Manuel Pellegrini

Real Madrid: K. Navas - Carvajal, Pepe, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos - Isco, Bale, Ronaldo - Benzema
Antrenor: Rafa Benitez 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑