Șumudică a fost la un pas de a-și răni colegii din staff. ”Sunt spontan, transmit agresivitate!”



 

**VIDEO** Șumudică a fost la un pas de a-și răni colegii din staff. ”Sunt spontan, transmit agresivitate!”

VIDEO Astra - Inverness 0-0. Marius Șumudică a trăit la intensitate maximă returul cu scoțienii, la finalul căruia giurgiuvenii și-au asigurat prezența în turul al treilea preliminar al UEFA Europa League.

Tehnicianul, în vârstă de 44 de ani, nu a fost deloc liniștit, chiar dacă Astra era marea favorită după ce Budescu marcase golul victoriei cu 1-0 din partida tur. Șumudică a stat tot timpul în picioare, a gesticulat la elevii săi, a țipat, a lovit de mai multe ori banca de rezerve și a fost aproape să își rănească colegii din staff după ce a șutat în sticlele de apă așezate pe marginea terenului.

”Sunt spontan, asta trăiesc, transmit agresivitate așa sunt eu în meci. După ce se termină partida devin mult mai calm, mult mai liniștit. Sunt supărat când văd că se vorbește despre jucătorii mei ca fiind transferați la alte cluburi. Nu este normal acest lucru. Orice fotbalist în momentul în care se discută despre o plecare este inevitabil cu gândul acolo. Subconștientul lucrează.

Nu îmi este ușor, dar De Amorim a jucat foarte bine astăzi, sunt mulțumit de prestația avută. Denis Alibec am înțeles că revine în două săptămâni la joc. Cu siguranță dacă vor pleca vom aduce alți jucători. Oricum avem nevoie de un atacant, acum îl forțez pe Budescu acolo. Este însă greu să aduci jucători, toți fug de România, au aflat de insolvență" a fost concluzia tehnicianului Astrei la finalul meciului cu Inverness.

Antrenorul giurgiuvenilor a povestit și un episod amuzant petrecut la pauza meciului cu Inverness. Șumudică s-a intersectat în drumul spre vestiare cu tehnicianul scoțienilor John Hughes însă i-a fost aproape imposibil să îi înțeleagă discursul.

"Nu întelegeam ce zice, vorbea extrem de repede, nu am mai întâlnit așa ceva. I-am zis să fie mai calm, să vorbească cu toți dinții ca să pricep ceva.

El se gândea deja la meciul cu West Ham de la Londra. A fost un meci echilibrat între Birkirkara și West Ham. Când joci cu Birkirkara ești cu siguranță mult mai responsabil. În schimb când ai în față West Ham zici că nu ai ce pierde având în vedere că ei au un lot de 140 de milioane de lire sterline iar tu ai un efectiv cotat la 20 de milioane de euro.

Lumea mai degrabă râde de tine dacă de elimină niște maltezi decât dacă te-ar scoate o echipă de valoarea londonezilor”, a mai spus Șumudică.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑