Meci spectaculos intre Zilina si Dacia Chisinau. Slovacii s-au impus cu 4-2 si i-au eliminat pe moldoveni din Liga Europa - VIDEO




Meci spectaculos intre Zilina si vicecampioana Moldovei, Dacia Chisinau. Slovacii s-au impus cu 4 la 2, insa cel mai frumos gol a apartinut echipei noastre. Cu toate acestea, Dacia a fost eliminata din Liga Europei, dupa scorul general de 3 la 6.


Dupa cateva ocazii din partea ambelor echipe, scorul in partida dintre Zilina si Dacia a fost deschis de gazde. Slovacii au marcat pentru 1 la 0 in urma unei greseli pozitionale la un corner. Dupa aceasta Dacia a avut sansa de a deschide scorul la 3 faze consecutive. Mai intai Mihaliov nu a nimerit cadrul portii, desi aceasta era goala, dupa care capitanul Veaceslav Posmac a sutat bine cu capul, dar balonul a fost respins de un adversar de pe linia portii, ca imediat la faza urmatoare acelasi Posmac sa trimita balonul in transversala. 

In minutul 30 ucraineanul Lozovoi a lasat-o pe Dacia in 10 oameni, in urma unui cartonas rosu luat foarte usor, pentru proteste. Pana la pauza cele doua formatii nu au mai fortat si scorul a ramas acelasi. In partea secunda Dacia s-a avantat in atac si a fost taxata din nou in minutul 50. In urma unui contraatac Miroslav Kacer a marcat pentru 2 la 0. La acest scor Dacia avea nevoie sa inscrie de 3 ori pentru a se califica, insa din nou cei care s-au remarcat au fost slovacii. In minutul 62 scorul arata 3 la 0 pentru Zilina, dupa un nou gol al gazdelor reusit de Michal Skvarka. Peste 2 minute a inscris si Dacia prin Eugen Cociuc. 

Prea putin insa. Pe final lupii galbeni au mai incasat un gol, scorul devenind 4 la 1, dupa o greseala a portarului nostru Artiom Gaiduchevici. Cireasa de pe tort a apartinut insa echipei noastre. Pentru spectacol, atacantul lupilor galbeni Petru Leuca a inscris un gol splendid. 

S-a incheiat 4 la 2 in favoarea echipei slovace, iar Dacia este eliminate din Liga Europei, intrucat a pierdut si partida de acasa cu 1 la 2.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: zilina, dacia chisinau,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑