Rezultatele calificarilor pentru Liga Europa: Maghiarii de la Debrecen au distrus formatia letona Skonto cu un incredibil 9 la 2 - VIDEO




Scor halucinant intr-un meci din Liga Europa. Clubul maghiar Debrecen a distrus formatia letona Skonto cu un incredibil 9 la 2. In acelasi timp, Astra Giurgiu s-a calificat in turul 3 preliminar al competitiei.


Skonto si Debrecen au remizat in tur, scor 2 la 2. Astfel, calificarea se decidea pe terenul ungurilor. Debrecen a facut unul din cele mai bune meciuri din istoria clubului. Maghiarii au pornit masina de goluri in minutul 7 si nu s-au mai oprit. La pauza Debrecen conducea cu 5 la 0. 
 
In repriza secunda, ungurii au inscris alte 3 goluri si tabela de scor arata un fabulos 8 la 0. Abia atunci s-au trezit oaspetii de la Skonto. Letonii au marcat de 2 ori, insa ultima reusita le-a apartinut tot gazdelor. Debrecen a umilit-o pe Skonto cu 9 la 2 si s-a calificat in turul 3 preliminar al Ligii Europa. In etapa urmatoare a ajuns si Astra Giurgiu. Clubul roman a remizat, acasa, in fata scotienilor de la Inverness, scor 0 la 0. Astra castigase in prima mansa cu 1 la 0. Urmatorul adversar al giurgiuvenilor va fi West Ham. Formatia engleza a pierdut surprinzator partida cu maltezii de la Birkirkara, scor 0 la 1. Deoarece West Ham castigase in tur cu acelasi scor, meciul a avut nevoie de prelungiri si apoi de penalty-uri. Englezii s-au impus in seria loviturilor de departajare. In acelasi timp, FC Botosani a fost eliminat din Liga Europa. Clubul roman a cedat in duelul cu Legia Varsovia, pe teren propriu, scor 0 la 3. In prima mansa, Legia a invins cu 1 la 0. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: calificari liga europa,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑