Pavel Cebanu şi-a ales grupa pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018



 

Preşedintele federaţiei de fotbal şi-a format grupa pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Pavel Cebanu vrea ca Moldova să joace cu Spania, Franţa sau România. Tragerea la sorţi pentru turneul final din Rusia va avea loc sâmbătă seara la Sankt Petersburg. 

Federaţia Moldovenească de Fotbal va fi reprezentata la tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2018 de vicepreşedintele, Ion Testemiţanu şi de selecţionerul Alexandru Curteian. Şeful forului fotbalistic, Pavel Cebanu a vorbit despre posibilele adversare ale "tricolorilor" pentru această campanie de calificare şi a menţionat echipele pe care şi le-ar dori pentru faza grupelor.

"Eu aş dori cum doreşte toată lumea de la noi din ţară să vadă echipe de top, care nu au fost la noi în ţară. E vorba de spanioli, e vorba de echipa naţională a României, Franţei. Cu Olanda, Germania şi alte echipe noi am jucat", a spus preşedintele Federaţiei Moldoveneşti de Fotbal, Pavel Cebanu. 

Cebanu a declarat că naţionala Moldovei va avea ca obiectiv calificarea la turneul final din Rusia.

"Alt scop nu este decât calificare. Băieţii trebuie să ştie despre asta. În ce grupă noi vom juca. Trebuie de jucat cu Spania, cu Liechtenstein, cu San Marino. Toţi sunt acuma practic la acelaşi nivel", a mai spus Cebanu. 

Tragerea la sorţi pentru grupele din preliminariile Campionatului Mondial din 2018 va avea loc, sâmbătă, la Sankt Petersburg cu începere de la ora 18.00.

Prezentatoarea evenimentului, care va dura aproape două ore, va fi modelul rus, Natalia Vodianova.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑