ASA e pregătită pentru meciul cu Saint-Etienne: "Sper să le facem viaţa grea"



 

**VIDEO** ASA e pregătită pentru meciul cu Saint-Etienne:

VIDEO. ASA - Concordia Chiajna 1-0. Gazdele au acumulat 7 puncte după primele 3 etape disputate în Liga 1, în care nu au primit decât un gol şi acela într-un meci câştigat cu 5-1, împotriva Astrei.

Pentru gruparea din Târgu Mureş urmează debutul european: va evolua în turul III preliminar din Europa League împotriva lui Saint-Etienne, echipa care a terminat pe locul 5 în sezonul trecut din Ligue 1.

"Eu sper să am toţi jucătorii apţi pentru săptămână viitoare. De mâine, avem timp să ne concentrăm pe meciul de joi. Sper să le facem viaţa grea. Nu ne vom da la o parte. Nu le va fi uşor.

E o echipă bună, care a terminat pe locul 5 în Ligue 1. Am încredere mare în jucătorii mei. Sper să facem un joc foarte bun. Cu suporterii lângă noi, vom da tot ce putem", a declarat Vasile Miriuţă.

O eventuală calificare în grupele Europa League ar echivala cu salvarea clubului. 4 milioane de euro ar intra în conturi, bani care ar ajuta la plătirea restanţelor salariale. Chiar şi aşa, Miriuţă nu se plânge de situaţia dificilă a clubului.

"Şefii mei au grijă de noi şi probleme nu sunt. Eu sunt aici să pregătesc echipa. Suntem bine. Suntem multumiţi", a adăugat fostul tehncian de la CFR.

ASA va evolua în turul III preliminar al Europa League contra francezilor de la Saint-Etienne. Meciul tur se va disputa pe 30 iulie, iar manşa secundă pe 6 august. Tragerea la sorţi pentru play-off va avea loc pe 7 august.

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑