Șumi, cu gândul la UEL: ”Nici nu m-am gândit la meciul cu Iași, cel cu Alkmaar e decisiv pentru noi. Steaua nu se califică”



024 августа 2015

 

**VIDEO** Șumi, cu gândul la UEL: ”Nici nu m-am gândit la meciul cu Iași, cel cu Alkmaar e decisiv pentru noi. Steaua nu se califică”

După ce echipa sa a revenit pe locul 1, în urma victoriei categorice cu CSMS Iași, 4-1, Marius Șumudică a declarat că a pregătit foarte puțin meciul cu moldovenii, întrucât gândul îi stă doar la partida de la Alkmaar. Partida retur din play-off-ul UEFA Europa League, AZ Alkmaar-Astra, de joi, 27 august, de la ora 21:00, va fi ÎN DIRECT la Digi Sport 1 și în format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro și m.digisport.ro. În tur, la Giurgiu, a fost 3-2 pentru astrali.

„Sunt bucuros că menținem în continuare forma bună, atât fizic, cât și din punct de vedere al reușitelor, este important. Au apărut astăzi iar jucători care au apărut mai puțin și au făcut-o foarte bine. Mă refer la Geraldo, Ricardo Alves, Florea, Ioniță, jucători care au jucat mai puțin și sunt bucuros pentru lucrul ăsta.

Îmi felicit echipa, traversăm o perioadă foarte bună, este clar, mai departe credeți-mă că, spre rușinea mea, așa ca antrenor, m-am gândit foarte puțin la meciul ăsta. Tot mi-a fugit gândul, m-am uitat la 3 jumate la Alkmaar, 0-0, da, îmi fuge mintea acolo, pentru că este o șansă unică pentru clubul nostru și din punct de vedere financiar, pentru că eu consider că Steaua are șanse mici de a se califica și, dacă am fi singura echipă, știți foarte bine de market pool, de ceea ce înseamnă, de bani...

Ar fi extraordinar pentru jucătorii noștri. Încerc să le transmit acest lucru, să le transmit agresivitate, cred că meciul ăsta nu știu cât va trebui să-l mai pregătesc eu, ci să-l pregătească ei foarte bine. E meciul lor și trebuie să înțeleagă că tot ce am făcut până acum se va duce de râpă, dacă nu vor reuși această calificare. Cu toate că am reușit un parcurs foarte frumos, dar ăsta e meciul decisiv, în care trebuie să dăm tot”, a declarat Marius Șumudică la finalul meciului cu ieșenii.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑