Tade a înscris primul gol în Liga 1 pentru Steaua. Cum a reacţionat, după ce a fost criticat de Becali



024 августа 2015

 

**VIDEO** Tade a înscris primul gol în Liga 1 pentru Steaua. Cum a reacţionat, după ce a fost criticat de Becali

Gregory Tade a rãspuns pe teren criticilor aduse de fani, de Gigi Becali ;i chiar de Mirel Rãdoi. Intrat pe teren în minutul 54 în locul lui Tudorie, atacantul nãscut la Nantes a fost o povarã pentru adversari.

În minutul 85, Tade a marcat din penalty golul victoriei în faţa lui CSU - a fost primul în campionat de când s-a transferat la Steaua. Imediat după gol, atacantul a făcut un gest sugestiv, după criticile primite în ultime vreme: şi-a pus mâinile la urechi, semn că nu vrea să mai audă nimic.

"Da, nu poţi să spui nimic, e patron, el plăteşte salariile, dacă nu e fericit, poate să spună ce vrea. Patronul e supărat pe toată lumea, m-a sunat... dar el a spus în faţa echpei că nu e supărat pe Tade şi că eu încerc mult pentru echipă", a afirmat Tade. 

Întrebat dacă ar fi de acord cu diminuarea salariului, atacantul francez a răspuns: "Nu e lucru de mine, dacă vrea să fac aşa, trebuie să fac alt contract. Eu am un contract, impresarul meu a făcut contract bun. Trebuie să vorbiţi cu impresarul meu, nu cu mine. Cred că am câştigat contractul, anul trecut am jucat foarte bine."

Tade a fost golgheterul sezonului trecut, cu 18 goluri marcate în tricoul lui CFR.

"Chiar dacă nu a marcat şi a fost lovit de ghinion, îşi aduce aportul şi acum i-a surâs norocul să bată din penalty şi să aduca victoria, cu toate că aţi văzut că apare des în faţa porţii", a afirmat şi Valeriu Argăseală.

VIDEO Golul şi reacţia lui Tade:

 

 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑