Sheriff a castigat fara emotii in defavoarea campioanei Moldovei - VIDEO



024 августа 2015

Sheriff Tiraspol nu i-a lasat nici o sansa, in derby, campioanei Moldovei, Milsami Orhei. Viespile au castigat clar meciul de pe teren propriu, scor 3 la 0. Totodata, Zimbru a scapat primele puncte aseara.

 

Superduelul dintre Sheriff si Milsami a fost o piesa exceptionala a brazilianului Ricardinho. Golgheterul sezonului precedent a deschis scorul in minutul 27, iar in prelungirile primei reprize a marcat din nou. 


Dupa pauza, acelasi Ricardinho i-a pasat decisiv lui Subotic, care a inscris pentru 3 la 0. Milsami se pregateste sa plece in Franta, unde joi va evolua impotriva echipei Saint-Etienne, in returul play-off-ului Ligii Europa. In prima mansa, scorul a fost egal, 1 la 1. Intre timp, intr-un alt meci din Campionatul Moldovei, Dacia a batut greu, acasa, formatia Academia, scor 1 la 0. Pidnebennoy a marcat un gol fermecator. 

 
Zimbru Chisinau a facut primul pas gresit in noul sezon. Galben-verzii au remizat in deplasare, cu Speranta Nisporeni, scor 0 la 0. (CARTON 1) Astfel, in Divizia Nationala, Zimbru este lider, cu 13 puncte. Urmeaza Sheriff, cu 12, si Speranta, cu 10 puncte. Dacia are 9 puncte, dar si un meci rezerva.


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑