City, in forma MAXIMA: Cetatenii au castigat meciul cu Everton, scor 2 la 0 - VIDEO



024 августа 2015

Manchester City este in forma maxima si pare sa fie de neoprit. Cetatenii au castigat meciul cu Everton, scor 2 la 0, si conduc in Anglia cu maxim de puncte dupa 3 etape. Totodata, in Italia sezonul a inceput cu o surpriza de proportii.

 

Prima repriza de pe Goodison Park a fost echilibrata. Everton a marcat un gol, prin Lukaku, insa arbitrul a anulat reusita pentru offside. Dupa pauza, Manchester City a fost echipa mai atenta la finalizare. Kolarov a inscris pentru 1 la 0, iar pe final Nasri a punctat si el. 


Manchester City este liderul campionatului englez, cu 9 puncte din 9. Tot aseara, Chelsea a batut-o in deplasare pe West Brom cu 3 la 2. A fost o victorie adusa de jucatori spanioli. Au marcat Pedro, Diego Costa si Azpilicueta. 


O surpriza s-a produs in Italia, acolo unde campioana Juventus a debutat cu stangul in noul sezon. Batrana Doamna a pierdut, acasa, in fata echipei Udinese, scor 0 la 1. 


Si in Spania granzii au inceput modest campionatul. FC Barcelona a invins, in deplasare, in fata lui Athletic Bilbao, scor 1 la 0. Luis Suarez a fost autorul golului. Marea rivala a formatiei catalane, Real Madrid a remizat pe terenul noupromovatei Sporting Gijon, scor 0 la 0. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑