Tevez, decisiv pentru Boca. Rivala River Plate, învinsă pe terenul lui Estudiantes



024 августа 2015

 

**VIDEO** Tevez, decisiv pentru Boca. Rivala River Plate, învinsă pe terenul lui Estudiantes

Etapa a 21-a a fost cu noroc pentru Boca Juniors. Carlos Tevez şi compania au învins-o pe Godoy Cruz cu 2-0, iar rivala River a pierdut pe terenul lui Estudiantes.

Boca Juniors a egalat la puncte liderul din Argentina, San Lorenzo, după victoria cu Godoy Cruz. Tevez a fost decisiv pentru trupa de pe La Bombonera. Cesar Meli a deschis scorul în minutul 38 al partidei când a fructificat centrarea excelentă a fostului atacant de la Juventus.

Același Tevez a închis tabela în minutul 66 atunci când a punctat dintr-o lovitură de la 11 metri. A fost a şasea victorie în ultimele şapte meciuri pentru Boca și formația de pe La Bombonera visează în continuare la primul titlu după patru ani.

River Plate a suferit a doua înfrângere consecutivă deşi a condus la pauză pe terenul lui Estudiantes. Veteranul Lucho Gonzalez a marcat în premieră de la revenirea la "milionari" cu o execuţie de excepţie, în minutul 39.

Gazdele au replicat la 11 minute după pauză, printr-un superşut al lui Ezequiel Cerutti care nu a putut fi oprit de portarul "milionarilor" din drumul către plasă.

Un alt veteran, Sebastian Dominguez, a înscris primul gol stagional în minutul 67 şi a făcut diferenţa pentru trupa din La Plata, care este pe locul 11 în Argentina. River e pe locul 5, la nouă puncte în spatele lui San Lorenzo şi Boca, însă cu un joc mai puţin disputat.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑