Halep, a doua in lume: A pierdut finala, in fata celei mai bune jucatoare a lumii, Serena Williams - VIDEO



024 августа 2015

Romanca Simona Halep nu a putut produce marea surpriza la Mastersul de la Cincinnati. Aseara Halep a pierdut finala, in fata celei mai bune jucatoare a lumii, Serena Williams. Totusi gratie punctelor adunate in turneul recent incheiat, de astazi Simona Halep este numarul 2 mondial, intrecand-o pe rusoaica Maria Sarapova.

 

A jucat bine, a luptat pentru fiecare minge dar nu a putut-o depasi pe Serena Williams. Romanca Simona Halep a cedat aseara in fata numarului 1 mondial, in doua seturi in finala de la Cincinnati. Dupa un inceput bun cand a condus cu 2 la 0, Halep a cedat apoi primul set cu scorul de 3 la 6. In actul secund romanca a fost mai buna, si a ajuns la tie-break, dar Williams a jucat aproape fara greseala. Serena s-a impus la tie-break cu scorul de 7 la 5, dupa o finala care a durat o ora si 39 de minute. 


Aceasta a fost cea de a 19-a finala jucata de Simona Halep, romanca avand 11 titluri WTA in palmares. Pentru accederea in ultimul act, Halep a obtinut un cec in valoare de 240 de mii de dolari si 585 de puncte in topul mondial. Halep a ratat trofeul la Cincinnati, dar a impresionat si spera acum sa faca o figura frumoasa si la US Open. Ultimul mare turneu de Grand Slam al anului va avea loc intre 31 august si 13 septembrie. Intre timp, in finala concursului masculin de la Cincinnati si-a dat intalnire Novak Djokovic si Roger Federer. Elvetianul a surprins si l-a invins pe liderul mondial, ajungand la 7 trofee pe pamant american. Meciul a durat o ora si 30 de minute, iar Federer l-a invins pe Djokovic cu scorul de 7 la 6 si 6 la 3. 


Pentru Federer, acesta este al 24-lea titlu la un turneu Masters de 1000 de puncte. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑