Menez își atacă foștii colegi după debutul de vis de la Milan: "Moura a costat 40 de milioane și a dat 3 goluri"



024 сентября 2014

 

Jeremy Menez a ajuns în această vară la AC Milan și a avut un start de vis în noul sezon: a punctat de 3 ori în primele două etape, încheiate cu tot atâtea victorii pentru trupa lui Inzaghi.

Francezul a fost lăsat să plece gratis de PSG, iar acest lucru i-a lăsat un gust amar fostului jucător de pe Parc Des Princes.

"La PSG am jucat bine în primul sezon şi nu atât de bine în ultimul, dar atunci nici nu am avut parte de multe meciuri. Chiar și așa, pe cifre sunt peste mulți jucători de acolo. Spre exemplu golul meu a fost decisiv în 2013, în lupta pentru titlu, contra Olympique Lyon.", a spus Menez.

Fotbalistul de 27 de ani a fost lăsat pe dinafară la PSG, deoarece nu avea loc în primul 11 din cauza lui Lucas Moura. Menez nu uită acest lucru și îl atacă pe fostul său coleg brazilian:

“Dacă fac o comparație cu alţi jucători, spre exemplu, Lucas Moura este acolo de doi ani şi a dat doar trei goluri. Și a costat 40 de milioane!”, a declarat actualul jucător al lui AC Milan.

Menez a impresionat pe San Siro și a fost fundamental în opținerea celor 6 puncte din acest start de sezon. Partida câștigată pe terenul Parmei (4-5 DETALII ȘI VIDEO AICI) a fost un exemplu clar al valorii acestuia.

VIDEO mai jos cu golul de 5-3 al lui Menez:


 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑