Pantilimon, integralist la Sunderland în înfrângerea cu 1-2 contra lui Stoke City



024 сентября 2014

 

**VIDEO** Pantilimon, integralist la Sunderland în înfrângerea cu 1-2 contra lui Stoke City

Costel Pantilimon a prins 90 de minute între buturile celor de la Sunderland în cadrul celei de-a treia runde a Cupei Ligii, dar prezența internaționalului român pe teren nu a putut împiedica înfrângerea formației sale.

Gazdele au deschis scorul 16 prin Altidore, care s-a aflat la primul său gol în 30 de apariții la Sunderland, dar Stoke City a revenit în joc în minutul 31 prin Muniesa, care a reluat cu piciorul stang o centrare venită din corner.

Același jucător avea să-i aducă pe oaspeți în avantaj după jumătatea celei de-a doua reprize. În minutul 70, Pantilimon a avut o intervenție bună la un șut de la semidistanță, acordând corner. Din păcate, lovitura de colț care a urmat a purtat aproape aceeași amprentă ca cea de la prima reușită a gazdelor: mingea a ajuns tot la Muniesa, care a trimis la fel, cu stângul, din marginea careului, fără ca Panti să poată împiedica golul.

Chiar dacă per total Sunderland a dominat și a avut mai multe ocazii, meciul s-a încheiat cu 1-2, iar echipa portarului român s-a văzut nevoită să părăsească deja una dintre cele mai vechi competiții fotbalistice din Anglia.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑