Real a marcat 18 goluri în ultima săptămână. Ronaldo are aproape jumătate dintre reușite



124 сентября 2014

 

**VIDEO** Real a marcat 18 goluri în ultima săptămână. Ronaldo are aproape jumătate dintre reușite

Real Madrid trece prin cea mai bună perioadă a sezonului și pare de neoprit atât în Primera Division, cât și în UEFA Champions League.

Marți seara, madrilenii au învins-o cu 5-1 pe Elche (VIDEO AICI), același scor cu care Real a trecut și de elvețienii de la Basel, în prima etapă a grupelor UEFA Champions League (VIDEO AICI). Așadar, în ultimele două meciuri de pe teren propriu, echipa lui Ancelotti a reușit nu mai puțin de 10 goluri, însă a dovedit o forță de individiat și în deplasare.

Pe terenul lui Deportivo, Real a oferit un adevărat spectacol și nu a lăsat nicio șansă nou-promovatei în Primera Division, după ce s-a impus la o diferență categorică, scor 8-2 (VIDEO AICI).

În ultimele trei meciuri oficiale, Real a marcat 18 goluri, având o medie de 6 reușite pe meci. Aflat în mare formă, Ronaldo a punctat de 8 ori (de 4 ori cu Deportivo și Elche, respectiv o dată cu Basel), marcând aproape jumătate dintre golurile echipei sale.

Cu ultimul gol din meciul cu Elche, izbutit în prelungiri, Ronaldo a ajuns la 9 goluri în La Liga în acest sezon și are acum în palmares jumătate dintre reuşitele Realului în campionat, tot 18.

În topul marcatorilor din Spania, Ronaldo este urmat de Bacca, Bueno și Bale (cu toții 4 goluri), în timp ce Messi este abia pe locul 7 (3 goluri). Argentinianul are însă cele mai multe assist-uri din Primera Division (4), depășindu-i pe Xabi Prieto, Koke, Marcelo, Nolito și Isco (3 pase decisive).

></p><p> </p>                    </div>
                                    <div class=

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ

0 2272 Johnny Woolf 24 сентября 2014 | 18:37 Hala Madrid!


sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑