Marseille a marcat 19 goluri în 7 etape, dar Marcelo Bielsa trage un semnal de alarmă



024 сентября 2014

Marseille a marcat 19 goluri în 7 etape, dar **Marcelo Bielsa trage un semnal de alarmă**

Olympique Marseille a revenit în fruntea fotbalului francez sub comanda argentinianului Marcelo Bielsa (59 de ani).

"El Loco", cel care a făcut minuni pe banca lui Athletic Bilbao, a preluat-o pe OM în această vară și conduce acum clasamentul din Franța, cu 16 puncte în 7 etape. În cele 7 meciuri de până acum, Marseille a marcat de nu mai puțin de 19 ori! A primit în schimb 6 goluri.

În ultima etapă, Marseille a câștigat cu 5-0 pe terenul lui Reims (VIDEO), golurile fiind marcate de Gignac (8 și 19), A. Ayew (52 și 59) și Imbula (74). Cu un singur eșec în acest sezon, 0-2 în etapa a doua cu Montpellier, Marseille speră la o calificare în UCL, în condițiile în care PSG, AS Monaco și Lille încă nu își găsesc cadența în campionat.

Adept al unui sistem tactic 4-2-3-1, în care cvartetul ofensiv pare foarte bine articulat, Bielsa a ținut să-i tempereze pe fanii echipei, care visează la primul titlu în Ligue 1 după o pauză de 5 ani.

La conferința de presă de la finalul partidei cu Reims, Bielsa a încercat să rămână echilibrat. "Este un rezultat corect, am jucat foarte serios în fața unui adversar curajos. A fost un meci foarte frumos. Am avut superioritate clară, am atacat eficient și ne-am apărat bine.

Dar marile victorii pot aduce o doză prea mare de încredere, așa că vom încerca să rămânem cu picioarele pe pământ.

Desigur, este prea devreme să vorbim despre titlu, trebuie doar să continuăm pe acest drum. Nu are rost să tragem concluzii doar după o parte de campionat. Vom judeca totul la final", a declarat tehnicianul.

În acest sezon, golgheterul echipei este din nou Pierre-Andre Gignac, autor deja a 8 goluri în 7 etape. Etapa viitoare, Marseille evoluează împotriva lui St. Etienne: "Victoriile ne ajută mult, se va simți pe termen lung. Grație echipei, am marcat de 8 ori în 7 etape".

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑