Surpriza in Cupa Ligii Angliei. Arsenal, eliminata din competitie de o echipa la care joaca un roman



024 сентября 2014

Surpriza in Cupa Ligii Angliei. Southampton, echipa la care joaca romanul Florin Gardos, a invins-o pe Arsenal, cu 2 la 1, si a eliminat-o din competitie. Totodata, FC Liverpool s-a calificat greu in optimi, dupa un meci infernal, castigat la penalty-uri, scor 14 la 13.


Arsenal, cu un prim 11 experimental, a inceput tare partida de acasa cu Southampton. Alexis Sanchez a deschis scorul in minutul 14. In cateva momente, insa, oaspetii au obtinut un penalty, pe care Tadic l-a transformat cu precizie. Golul serii a venit in minutul 39, atunci cand Clyne a marcat cu un sut bomba de la circa 30 de metri. 


Astfel, Southampton, la care fundasul roman Florin Gardos a jucat intreaga partida, a invins-o surprinzator pe Arsenal, cu 2 la 1, si a acces in optimile Cupei Ligii Angliei. Tot acolo s-a calificat, aseara, si FC Liverpool. Cormoranii, si ei cu o echipa plina de rezerve, au avut emotii in duelul cu divizionara secunda Middlesbrough. Cele doua grupari au marcat cate un gol in timpul regulamentar, iar apoi cate unul in prelungiri. Partida a ajuns la seria loviturilor de departajare, care avea sa fie una dintre cele mai lungi din istoria competitiei. FC Liverpool s-a impus, la final, cu 14 la 13. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: arsenal londra, cupa ligii angliei, Florin Gardos,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑