Steaua este neînvinsă în deplasările din campionat de 30 de meciuri! Ultima sincopă, la Brașov



024 сентября 2014

 

Steaua este neînvinsă în deplasările din campionat de 30 de meciuri! **VIDEO** Ultima sincopă, la Brașov

Etapa a 8-a a campionatului a probat din nou invincibilitatea Stelei în meciurile desfăşurate în deplasare, notează LPF. 

Victoria de la Ploieşti, 3-2 cu Petrolul, a reprezentat cel de-al 30-lea joc de campionat fără înfrângere desfăşurat în afara Bucureştiului pentru echipa antrenată din această vară de Costel Gâlcă.

Ultima înfrângere a Stelei în deplasare datează din 26 noiembrie 2012, 1-3 cu FC Braşov pe stadionul Tineretului.

De atunci, "roş-albaştrii" au contabilizat 19 victorii şi 11 remize. În acea partidă au marcat pentru gazde Batin (16 - penalty), Păun (62) și Buga (85 - penalty), iar Rusescu a înscris din penalty pentru Steaua. Același Rusescu a ratat un penalty în prima repriză, în minutul 24. 

Parcursul excelent al echipei din Ghencea se poate justifica şi prin faptul că doi dintre fundaşii centrali ai echipei naţionale, Vlad Chiricheş şi Florin Gardoş, au fost şi ei în teren, în mare parte din această perioadă. De asemenea, unul dintre cei mai buni portari români ai momentului, Ciprian Tătăruşanu, a făcut şi el parte din lotul Stelei.

În prezent, Steaua se poate mândri cu prestaţia portarului Giedrius Arlauskis, care a încasat doar şase goluri în acest sezon, dar şi cu una dintre cele mai bune linii defensive ale campionatului intern.

În ceea ce o priveşte, Petrolul nu a mai învins Steaua pe stadionul Ilie Oană din sezonul competiţional 1999-2000 (DETALII).

PROGRAMUL COMPLET AL CANALELOR Digi Sport

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑