Legendarul Suker pariază pe Rakitic: "Va face istorie la Barcelona"! Golul mijlocașului cu Levante



024 сентября 2014

 

Legendarul Suker pariază pe Rakitic:

Barcelona a învins-o pe Levante cu scorul de 5-0 (VIDEO AICI), la capătul unui meci pe care catalanii l-au controlat fără probleme. Venit de la Sevilla, Ivan Rakitic a jucat excelent, reușind să înscrie golul al doilea al meciului.

Execuția sa formidabilă de pe Estadio Ciudad de Valencia a reprezentat material de studiu pentru statisticienii spanioli, care au ajuns la o concluzie clară: mingea plecată din piciorul lui Rakitic a ajuns în plasă cu o viteză de 91 de kilometri pe oră (DETALII AICI).

Fostul internațional croat David Suker, care a evoluat între 1996 și 1999 pentru Real Madrid, îi ține pumnii conaționalului său și crede că Rakitic va fi un om esențial pentru Barcelona. Mijlocașul este sub contract cu vicecampioana Spaniei până în iunie 2019.

"Rakitic este un super fotbalist și cred că va face istorie la Barcelona! Stilul său de joc îmi aduce puțin aminte de Bernd Schuster. Poate marca între 10 și 12 goluri în acest sezon din Primera Division", a spus Suker despre omul care a marcat de 12 ori în 34 de meciuri jucate în tricoul Sevillei, în sezonul trecut din Primera Division.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑