Montpellier - Monaco 0-1. A treia victorie la rând pentru monegasci 



024 сентября 2014

 

**VIDEO** Montpellier - Monaco 0-1. A treia victorie la rând pentru monegasci 

AS Monaco a reușit a doua victorie la rând în Ligue 1 și a treia consecutivă în toate competițiile, învingând-o pe Montpellier cu 1-0, în deplasare, după un gol înscris de Valere Germain în ultimul minut al prelungirilor.

Monaco rămâne coșmarul lui Montpellier în Ligue 1. Neînvinsă din 1990 pe Stade de la Mosson, gruparea din Principat a câștigat cu 1-0 pe terenul lui Montpellier și a ajuns la trei victorii consecutive în toate competițiile.

Trupa lui Rolland Courbis a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize în minutul 38, când Subasic a respins o minge până în picioarele lui Mounier, care a șutat pe lângă poarta goală. În ciuda unei dominări a oaspeților, Montpellier a fost mai periculoasă și în partea secundă, însă nici Souleymane Camara nu a putut marca în minutul 77 din centrarea lui Mounier.

Peste doar cinci minute, monegascii au fost foarte aproape de a deschide scorul, când șutul lui Jeremy Toulalan a fost respins de pe linia porții de Sanson. Totuși, echipa lui Leonardo Jardim a dat lovitura în ultimele secunde ale prelungirilor, grație lui Valere Germain, care a fructificat centrarea lui Kurzawa și a stabilit rezultatul final: Montpellier-Monaco 0-1.
După cel de-al 25-lea meci consecutiv fără înfrângere în fața lui Montpellier, monegascii vor juca în următoarea etapă acasă, împotriva lui Nice, în derby-ul Coastei de Azur, într-un meci transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1, sâmbătă, de la ora 15:00.


ECHIPELE

Montpellier: Jourdren - Congre, Hilton, El Kaoutari, Tiene - Saihi (Marveaux, 66), Martin, Sanson - Mounier (Montano, 79), Barrios (Camara, 60), Berigaud
Antenor: Rolland Courbis

Monaco: Subasic - Fabinho, Raggi, Ricardo Carvalho, Kurzawa - Kondogbia (Germain, 88), Toulalan - Bernardo Silva (Dirar, 75), Moutinho, Ferreira Carrasco (Ocampos, 61) - Berbatov
Antrenor: Leonardo Jardim

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑