OFICIAL! Fernando Santos a fost prezentat în calitate de antrenor la naţionala Portugaliei



024 сентября 2014

 

Fernando Santos a fost prezentat oficial în calitate de antrenor al naţionalei Portugaliei. Tehnicianul lusitan a făcut primele declaraţii că a visat demult să antreneze selecţionata ţării sale şi că va face tot posibilul ca Ronaldo şi compania să ajungă la turneul final din Franţa.

Tehnicianul s-a declarat onorat de faptul că a primit şansa de a antrena prima reprezentativă.

"Pentru mine este o onoare și o mândrie să fiu antrenorul naţionalei. Este o şansă pentru mine ca să demonstrez că am valoare şi că pot face ceva pentru ţara mea. Este un moment emoţionant pentru mine, este ceva la ce mereu am visat. Sunt fericit că azi s-a îndeplinit acest vis", a spus Fernandos Santos.

Fernando Santos l-a înlocuit în această funcţie pe Paulo Bento, care a demisionat la începutul acestei luni după înfrângerea cu Albania, scor 0-1.

Noul antrenor al lusitanilor nu va putea sta pe banca tehnică a Portugaliei în preliminariile Campionatului European. Santos, care a fost selecţionerul Greciei până la finalul Cupei Mondiale din Brazilia, este suspendat opt meciuri, după ce a fost eliminat în partida naţionalei elene cu reprezentativa statului Costa Rica, din optimile de finală.

Santos a contesta această decizie la FIFA şi a cerut să-i fie redusă pedeapsa. Forul mondial va anunţa decizia peste cel mult 10 zile.

Pe lângă naţionala Greciei, Santos a mai antrenat în carieră formaţiile FC Porto, Sporting Lisabona, Benfica, AEK Atena, Panathinaikos şi PAOK Salonic.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑