Tenismena Caroline Wozniacki şi-a uitat cecul în valoare de peste un milion de dolari câştigaţi la US Open



024 сентября 2014
foto: sports.yahoo.com

Fostul lider mondial în tenisul feminin Caroline Wozniacki a surprins fanii după ce a pierdut finala de la US Open. Jucătoarea din Danemarca şi-a uitat cecul în valoare de 1,45 milioane de dolari pentru evoluţia la ultimul turneu de Mare Şlem. După ce şi-a dat seama ce a păţit, Wozniacki a declarat că banii nu sunt importanţi pentru ea.

Jucătoarea de tenis, Caroline Wozniacki nu este motivată de aspectul financiar al concursurilor de tenis. După finala de la US Open, unde a jucat împotriva Serenei Williams, Wozniacki a plecat rapid la vestiare și a părăsit arena de la Flushing Meadows fără să încaseze premiul pentru parcursul din competiţia americană.

După cele 7 meciuri jucate la US Open, daneza trebuia primească un cec în valoare de 1,45 milioane de dolari, dar a plecat direct spre hotel, fără să-şi ia cecul.

La 30 de minute după ce a plecat de pe teren, Wozniacki și-a dat seama că a uitat de premiul său, astfel că s-a întors în birourile organizatorilor pentru a-și încasa cecul.

''Am uitat să iau cecul. În fond, nu era chiar atât de important. Am ce mânca și suficienți bani ca să-mi cumpăr pantofi drăguți. Interesul meu este să joc tenis. Trofeele contează, nu sunt motivată de bani!'', a spus tenismena Caroline Wozniacki.

De-a lungul carierei sale, Carloline Wozniacki a câștigat 22 turnee WTA și a încasat premii în valoare de 18,2 milioane de dolari. La US Open, ea a jucat finala de două ori, în 2009 și 2014, iar în acest an fost foarte aproape să ajung în unltimul act şi la Australian Open.

În acest moment, Wozniacki este numărul 7 mondial și are șanse mari să fie prezentă şi la Turneul Campioanelor.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑