Asesoft a câștigat Supercupa României, după 73-57 cu Energia Rovinari!



024 сентября 2014

 

VIDEO Asesoft **a câștigat Supercupa României,** după 73-57 cu Energia Rovinari!

CSU Ploieşti a câştigat, în premieră, Supercupa României, în direct la Digi Sport 2. Baschetbaliştii lui Vladimir Arnautovic şi-au luat revanşa în faţa Energiei Rovinari, echipă care îi eliminase din Cupa României.

Ploieştenii au preluat rapid iniţiativa şi conduceau după primul sfert cu 21-13. Gorjenii au replicat prin Louis Darby jr., care a marcat 7 puncte în actul secund, dar campionii au reuşit să menţină diferenta de 8 puncte şi la pauza mare, 35-27. Campioana a controlat jocul şi în partea a doua şi a câştigat până la urmă cu-57.

Gerald Lee a fost cel mai bun jucător al ploieştenilor, cu 14 puncte şi 9 recuperări, în timp ce de la gorjeni s-a remarcat Darby jr., cu 19 puncte şi 8 recuperări. Este 17-lea trofeu intern pentru CSU Ploieşti, care mai are în palmares 10 titluri de campioana şi șase Cupe ale României.

Prima ediţie a Supercupei României s-a disputat în 2012 și a fost câştigată de BCM U Piteşti, care cucerise şi Cupa României în acelaşi an. În prezent, Energia Rovinari s-a aflat la prima participare în competiţie, iar campioana CSU Asesoft Ploieşti la cea de-a doua,

“Am făcut multe greșeli care nu trebuie să apară la noi, dar apărarea a fost foarte bună azi, iar asta mă bucura. Doar 57 de puncte primite de la o echipă care e foarte periculoasă în atac, e bine așa”, a declarat Vladimir Arnautovic, antrenorul prahovenilor.

La rândul său, Cătălin Burlacu a explicat succesul cu cei de la Rovinari prin faptul că el lși colegii săi au fost extrem de montați înaintea acestui meci:

“Dacă ați fi fost în vestiar la începutul meciului, v-ați fi dat seama cine urma să câștige! Am fost foarte motivați și am stat foarte mult împreună. Ne-am dorit primul trofeu și această deschidere de sezon frumoasă”. 

Marcatori: 

CSU - Lee 14 puncte, Pelekanos 11, Mohammed 9, Runkauskas 9, Burlacu 8, Brown 7, Labovici 7, Cooper 7, Negoiţescu 1;

 Energia - Darby 19 puncte, Kremen 9, Troupe 9, Watson 8, Milosevici 7, Ştefan 4, Vlaicu 1.


 

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑