"Stejarii", mulțumiți după evoluția din meciul cu Franța: "Am jucat bine"



024 сентября 2015

 

**VIDEO**

Rugbiştii români au avut o evoluţie bună la debutul în Cupa Mondială. Au jucat de la egal la egal cu Franţa în primele 60 de minute, însă au cedat pe final cu 11-38.

România a avut în premieră doi frați într-un meci de Cupă Mondială, iar unul dintre ei, Valentin Ursache, a reușit singurul eseu al tricolorilor.

"Cred că am jucat mai bine timp de 60 de minute, după aceea cred că am fost obosiți. Felicitări Franței, le urăm succes în meciul următor și sper ca România să evolueze bine în jocul cu Irlanda" a declarat Mihai Macovei.

"Cred că da, acele zece minute de dinaintea pauzei au fost momentele cheie ale meciului, când Franţa a reuşit acele două încercări. Până atunci cred că îi dominam, dar când pierzi un jucător în faţa Franţei te costă. Şi pe noi ne-a costat 14 puncte" a recunoscut selecționerul Lynn Howells.

România joacă a doua partidă a grupei, cu Irlanda, în direct pe Digi Sport 2, duminică, de la 18:45.

Cu 13 jucători noi în echipă faţă de meciul cu Italia, francezii au fost surprinşi de evoluţia românilor, care formează cel mai experimentat lot de la Cupa Mondială. Titularii din meciul cu Franţa au adunat 647 de selecţii.

PROGRAMUL COMPLET AL CUPEI MONDIALE DE RUGBY

La pauză, francezii conduceau cu 17-6, însă selecţionerul Philippe Saint-Andre era extrem de nervos şi şi-a certat jucătorii. "A fost o victorie greu de obţinut pentru că România a fost un adversar dificil. Îi felicit pentru că ne-au opus rezistenţă", a declarat la final francezul Yannick Nyanga.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑