Rezultatele meciurilor din grupele Ligii Campionilor



024 октября 2013

 

Real Madrid a câștigat primul duel cu Juventus Torino din grupele Ligii Campionilor din acest sezon. "Galacticii" au învins cu scorul de 2-1. Deţinătoarea trofeului, Bayern Munchen, s-a impus în faţa formaţiei Viktoria Plzen cu 5-0, iar Şahtar Doneţk a pierdut la scor meciul cu Bayer Leverkusen.

Echipa antrenorului moldovean, Alexandru Spiridon, Șahtar Donețk a fost umilită de Bayer Leverkusen în etapa a treia din faza grupelor Ligii Campionilor. Minerii au pierdut cu scorul de 0-4.

În celălalt meci al grupei A, Manchester United a învins Real Sociedad cu 1-0. În grupa B, Real Madrid s-a impus cu 2-1 în derby-ul serii, jucat cu Juventus. Cristiano Ronaldo a marcat de două ori pentru galactici, în timp ce pentru torinezi a înscris Fernando Llorente.

Galatasaray s-a impus în fața formației FC Copenhaga cu 3-1. Paris Saint-Germain a zdrobit în deplasare Anderlecht cu scorul de 5-0. Zlatan Ibrahimovic a marcat patru goluri, iar Cavani a mai înscris un gol pentru oaspeți. În celălalt meci al grupei C, Benfica a remizat cu Olympiakos, scor 1-1.

ŢSKA Moscova a pierdut meciul de pe teren propriu cu Manchester City, scor 1-2, iar Bayern Munchen a învins fără drept de apel Viktoria Plzen cu 5-0. Pentru deținătoarea trofeului au marcat Ribery, de două ori, Schweinsteiger, Alaba și Gotze.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑