Florin Andone a marcat iar pentru Cordoba. Al doilea meci consecutiv cu gol pentru tricolor



024 октября 2015

**VIDEO** Florin Andone a marcat iar pentru Cordoba. Al doilea meci consecutiv cu gol pentru tricolor

Florin Andone traversează cea mai bună perioadă a sezonului în tricoul Cordobei, sâmbătă reușind să marcheze în al doilea meci consecutiv al echipei sale, în Segunda. Românul e golgheterul Cordobei, cu 4 goluri în 8 meciuri.

Atacantul tricolor a deschis scorul sâmbătă seara în partida de la Vitoria, din etapa a zecea, cu Alaves. În minutul 19 a reluat cu capul în plasă o centrare trimisă de Fidel. În minutul 32, românul a șutat cu dreptul spre poarta lui Fernando Pacheco, dar mingea s-a dus puțin afară.

Toquero a egalat pentru Alaves în minutul 30, iar în minutul 36, Andone a primit un cartonaș glaben pentru proteste.

În minutul 40, internaționalul tricolor a ieșit din nou la rampă cu o lovitură de cap, mingea ducându-se de puțin peste transversală. Iar peste două minute a oferit pasa pentru golul de 2-1, Fidel finalizând. Astfel, la pauză, Cordoba a intrat cu avantaj minim, Florin Andone înscriind o dată și oferind pasa la al doilea gol.

Pentru român a fost cel de-al zecelea gol într-un meci oficial, al cincelea cu capul. Cele patru reușite din acest sezon îl fac golgheterul formației sale în Segunda. Etapa trecută, pe teren propriu, cu Numancia, a reușit o dublă, al patrulea gol fiind cel cu Ponferradina, din etapa a cincea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑