Chelsea, încă o înfrângere! Mourinho, din nou trimis în tribună! Termină sezonul pe bancă?



024 октября 2015

**VIDEO** Chelsea, încă o înfrângere! Mourinho, din nou trimis în tribună! Termină sezonul pe bancă?

Chelsea a pierdut a cincea oară în acest sezon, în deplasare, la West Ham. ”Ciocănarii” s-au impus cu 2-1, prin golurile marcate de Mauro Zarate (17) și Andy Carroll (79), în timp ce pentru londonezi a înscris Gary Cahill (56). ”Albaștrii” sunt pe locul 15 al clasamentului, după zece etape, cu doar 11 puncte în acest sezon.

Chelsea pare tot mai departe de primele patru poziții, care duc în UEFA Champions League. De parcă asta n-ar fi suficient, jocul echipei lasă și el de dorit. Mourinho a fost din nou trimis în tribună, la pauză, după ce și-a pierdut iar controlul și s-a certat cu arbitrul. Chelsea a avut un gol anulat corect pentru un ofsaid, marcat de Cesc Fabregas, plus un al doilea nevalidat de tehnologia de linia porții. Dar eliminarea lui Nemanja Matic a fost cea care a umplut paharul răbdării lui Mourinho și care i-a adus expulzarea în tribună.

Mourinho pare tot mai mult în pericol de a nu încheia sezonul pe banca londonezilor. La nicio echipă, niciodată, nu a rezistat mai mult de trei sezoane și totul pare să indice că nici în al doilea său mandat la Chelsea nu o va face, în ciuda faptului că a adus titlul sezonul trecut.

VEZI GOLUL LUI ZARATE

VEZI GOLUL LUI CHELSEA NEVALIDAT DE TEHNOLOGIA DE LINIA PORȚII

VEZI ELIMINAREA LUI MATIC

VEZI GOLUL LUI CAHILL

VEZI GOLUL LUI CARROLL

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑