România vrea 6 amicale puternice înainte de Euro. Ce adversari a propus Iordănescu



024 октября 2015

 

**VIDEO** România vrea 6 amicale puternice înainte de Euro. Ce adversari a propus Iordănescu

România a început pregătirea pentru Europenele de anul viitor, din Franța, stabilind un meci amical cu Italia, pe 17 noiembrie, la Bologna, dar ”federalii” nu se opresc aici.

Selecționerul Anghel Iordănescu vrea partide de pregătire și cu alte forțe ale continentului până la turneul final. Potrivit antrenorului echipei naționale, ”tricolorii” ar trebui să joace șase meciuri amicale tari până la startul Euro 2016.

”Până la Campionatul European, echipa națională ar avea nevoie de șase meciuri de pregătire. Dacă mă întrebați adversarii, am spus că îmi doresc cele mai bune 5-6 echipe din Europa. Am specificat Germania, Anglia, Spania, dacă vreți, Portugalia... Italia e deja. Domnul președinte a rezolvat această problemă, rămâne să vedem...”, a declarat Anghel Iordănescu, la sosirea din Franța, unde a căutat o bază de pregătire pentru ”tricolori” în perspectiva turneului final de vara viitoare.

În ultimii trei ani, România a disputat mai multe amicale tari: 2-1 cu Belgia, în 2012, 0-0 cu Argentina, în 2014 sau 2-0 cu Danemarca, tot în 2014.

 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑