Gnohere a marcat 5 goluri în 4 zile, după care n-a mai reușit nimic pentru Dinamo. ”Poate mai mult”



024 октября 2015

 

**VIDEO** Gnohere a marcat 5 goluri în 4 zile, după care n-a mai reușit nimic pentru Dinamo. ”Poate mai mult”

Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a spus, într-o conferință de presă organizată înaintea meciului de duminică de la Craiova, care este situația lui Eddy Harlem Gnohere (27 de ani).

Atacantul francez, care a punctat de opt ori și-a reușit o pasă decisivă în tricoul roș-albilor, dintre care ultimele cinci goluri într-un interval de doar patru zile, părea că nu mai este la fel de dedicat cum a fost la început.

Rednic a ținut să-i ia apărarea jucătorului, chiar dacă a spus că se așteaptă totuși la mai mult din partea lui.

”Nu că n-aș fi mulțumit, dar el poate mai mult și a arătat că poate mai mult. Nu știu dacă îi cunoașteți situația, dar el trece printr-o perioadă mai dificilă. Tatăl lui este foarte grav bolnav, de altfel la începutul săptămânii l-am și învoit să meargă acasă, să-l vadă, și sper să treacă peste această perioadă. Nu este ușor, știu pentru că și eu mi-am pierdut tatăl.

Noi suntem alături de el, îl înțelegem și îl susținem și sunt sigur că pentru meciul de la Craiova o să fie concentrat și o să facă un meci bun”, a spus Rednic.

Tehnicianul roș-albilor a explicat mai apoi și forma bună a echipei din acest sezon.

”Nu este numai meritul meu. Am avut noroc de jucători foarte buni, în primul rând de caractere, jucători modești. Sunt jucători care nu mi-au creat probleme, care sunt preocupați doar să antreneze, sunt preocupați să joace, există respect între ei. Dar, mai avem de lucru pentru că jocul nostru nu este constant”, a conchis Rednic.

Echipa probabilă a lui Dinamo din partida cu CSU CraiovaCerniauskas - Fai, Marc, Mevlja, Ghomsi - Anton, Vojnovic - Matei, Rotariu, Palic, Gnohere

CSU Craiova - Dinamo, din etapa a 15-a a Ligii 1, se va juca duminică, 25 octombrie, de la ora 15:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1, precum și pe digisport.ro și m.digisport.ro, EXCLUSIV pentru abonații rețelei de internet ai RCS-RDS.

Fazele VIDEO vor fi redate în timp real într-un format LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑