Șumudică a recunoscut superioritatea celor de la ASA: ”Este vina mea, dar și Barcelona mai pierde!”



024 октября 2015

 

**VIDEO** Șumudică a recunoscut superioritatea celor de la ASA: ”Este vina mea, dar și Barcelona mai pierde!”

VIDEO ASA Târgu Mureș - Astra 3-1. Finalul partidei l-a găsit pe Marius Șumudică extrem de nervos. După ce a avut ceva de împărțit cu arbitrul Marcel Bârsan, fiind eliminat, antrenorul a explicat, la microfonul Digi Sport, acest al doilea eșec cu ASA din actualul sezon, după 1-5 din tur.

Șumudică a spus că elevii lui Cristiano Bergodi au meritat victoria și a evitat să dea vina în public pe jucători.

”Este un rezultat normal după opinia mea, au meritat să câștige, au jucat mai bine ca noi, mai agresiv, victoria nu se pune sub semnul întrebării. Au fost mult mai motivați ca noi.

Nu știu exact care au fost fazele controversate, dar, din ce am văzut pe teren, au meritat să câștige. Nu pot să vă spun eu ce jucători au greșit, este vina mea, nu am gestionat bine acest meci, nu primisem gol de patru meciuri. Și Barcelona mai pierde”, a spus Șumudică.

Antrenorul liderului a spus și care este obiectivul său principal la Astra pe termen scurt.

”Pe mine mă interesează să mai fac 10-12 puncte și să prind play-off-ul pentru că oricum după aceea se înjumătățesc punctele și va începe un alt campionat.

Îmi doresc ca și ei să prindă play-off-ul, pentru este o echipă care joacă fotbal, cu un public bucuros, a fost un spectacol”, a completat Șumudică.

Chestionat dacă achitarea unor părți din sumele restante au avut efect invers proporțional asupra jucătorilor, Șumudică a reacționat nervos:

”Eu sunt antrenor, nu sunt contabil, nu știu, n-am primit niciun ban, probabil că-i voi primi. O să vă aduc un extras de cont de la bancă ca să vedeți dacă am primit ceva. Vorbim de fotbal sau de cancan? Suntem două echipe care plătim cum putem. Din moment ce jucătorii joacă, nu este absolut nicio problemă.”

Șumudică a fost iritat și când a fost întrebat despre oferta pe care a primit-o de la AEL Limassol.

”Eu am spus ce voi face în cariera mea și nu cred că mai are rost să mă întrebați. Am spus că nu iau în curs această ofertă și că sunt la Astra în momentul de față. Eu știu cum mă scol mâine dimineață? Poate dorm nasol și mă sui în avion și plec”

Legat de eventualul transfer al lui Daniel Niculae la Astra, Șumudică a răspuns pe același ton pe care a decurs întreg interviul.

”Daniel Niculae este un jucător important, l-am dorit în vară... A trecut mult timp de atunci, l-am dorit atunci, există posibilitatea, dar mai bine întrebați-l pe Dani Coman”, a conchis Șumudică la Digi Sport.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑