Prima victorie a lui Bergodi, împotriva liderului: ”Aveam mare nevoie de asta”



024 октября 2015

 

**VIDEO** Prima victorie a lui Bergodi, împotriva liderului: ”Aveam mare nevoie de asta”

Cristiano Bergodi a reușit prima victorie ca antrenor pe banca lui ASA, chiar împotriva liderului Astra. Italianul era extrem de fericit la finalul partidei câștigate cu 3-1 de târgmureșeni, dar spune că acest lucru nu se datorează faptului că a schimbat sistemul.

”Am jucat și cu Dinamo în 4-3-3, dar sunt mulțumit. Mă bucur pentru băieți, vreau să-i felicit, pentru că au câștigat împotriva unei echipe foarte foarte bune. E echipa de pe primul loc, nu era ușor, dar aveam mare nevoie de o victorie și de aceea îi felicit pe jucători.

Brandan a bătut lovitura de la 11 metri, pentru că s-a gândit că poate să dea el acel penalty. A șutat foarte bine, e jucător tehnic, a făcut foarte bine că a luat el mingea”, a declarat Bergodi la finalul întâlnirii cu giurgiuvenii.

Bergodi a negat că ar fi avut un conflict cu omologul său de la Astra la finalul meciului.

”Nu m-a deranjat nimic, am avut o discuție cu Șumudică la finalul partidei. Când Balaur a luat mingea, a lovit mingea cu stomacul, au sărit de pe bancă, au pus un pic de presiune. Se întâmplă. Marius e simpatic, e un antrenor foarte bun, am discutat, nu s-a întâmplat nimic”, a mai spus italianul.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑