Răsplătit cu aplauze furtunoase! Britanicul Shaun Murphy a oferit o adevărată lecţie de snooker



Foto: bbc.com

Shaun Murphy a dat din nou o adevărată lecţie de snooker! Britanicul a reuşit un break maxim de 147 de puncte în finala turneului de la Mulheim din Germania.

Reuşita lui Murphy a înnebunit spectatorii care s-au bucurat şi au aplaudat minute în şir.

Shaun Murphy s-a impus în finala Open-ului Ruhr, turneu din circuitul european de snooker care s-a desfăşurat la Mulheim, în Germania.

Britanicul l-a învins în ultimul act al competiţiei cu 4-0 pe compatriotul său Robert Milkins. Murphy a avut o evoluţie senzaţională în finală, reuşind patru break-uri de peste 50 de puncte, între acestea fiind şi un break maxim de 147 de puncte.

Shaun Murphy a reuşit al patrulea break maxim din carieră şi al treilea din acest an, după cele de la Stock şi Gdynia. În total, Murphy a reuşit al 108-lea break maxim din istoria snookerului.

De-a lungul turneului de la Mulheim, Murphy a realizat opt breakuri de peste 100 de puncte. În semifinale, Murphy a avut o revenire senzaţională, învingându-l pe Judd Trump cu 4-3, după ce Trump a condus cu 3-0.

Pentru victoria de la Mulheim, Shaun Murphy a primit un cec în valoare de 25 mii de euro şi un bonus de o mie de lire sterline pentru breakul maxim.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑