Asociaţia FEA îl susţine pe cel mai puternic om din Moldova. Unde va concura Rodion Sukman



FOTO: lh3.googleusercontent.com

Moldova va avea un reprezentat la primul Campionat Mondial de masswrestling. Rodion Sukman, în vârstă de 28 de ani, va participa la competiţia din Rusia, datorită susţinerii Asociaţiei FEA, conduse de Dorin Damir.

Rodion Sukman, multiplul campion naţional la powerlifting, va reprezenta Moldova la Campionatul Mondial de masswrestling, care va avea loc în oraşul Iakutsk din Rusia în această săptămână.

La primul Mondial de masswreslting vor participa peste 220 de sportivi din 35 de ţări.

Deplasarea lui Sukman la competiţie este susţinută de Asociaţia FEA.

"Roman este cel mai puternic om din ţara noastră. Mulţi doresc să-l vadă la competiţiile internaţionale. Din acest motiv am decis să-l ajutăm", a afirmat Dorin Damir.

Rodion Sukman a devenit cunoscut după ce a participat la show-uri televizate atât în România, cât şi în Moldova. Participarea la competiţie este una costisitoare pentru sportiv.

Înainte de turnee, cheltuielile lui Rodion Sukman cresc de câteva ori. El are nevoie de cei mai buni antrenori, ședinţe de masaj, alimentaţie specială şi vitamine. Sportivul se alimentează în medie de opt ori pe zi.

Pentru toate acestea, Sukman trebuie să scoată din buzunar peste 20 mii de lei lunar. Sportivul obţine aceşti bani de la sponsori.

Săptămâna trecută, Asociaţia FEA a anunţat că va finanţa pregătirea şi plecarea Elvirei Cara la Cupa Mondială de bodybuilding, care va avea loc săptămâna viitoare.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑