Petroliștii se faultează între ei. Moment amuzant în timpul partidei de la Severin



 

**VIDEO** Petroliștii se faultează între ei. Moment amuzant în timpul partidei de la Severin

VIDEO Pandurii - Petrolul 3-2. Ploieștenii au marcat de două ori la Severin, dar nu au reușit să obțină nici măcar un punct și se mențin pe ultimul loc al Ligii 1.

În minutul 70 al partidei de la Severin, acolo unde cei de la Pandurii își dispută toate meciurile de pe teren propriu până când va fi gata arena din Târgu Jiu, la scorul de 3-0 pentru gorjeni, s-a produs o fază în tabăra ploieștenilor care arată perfect care este starea de spirit a elevilor lui Mihai Stoichiță.

Zoubir se afla într-o incursiune spre careul gazdelor, pe partea stângă, dar în momentul în care a ajuns la marginea careului de 16 metri a rămas pur și simplu fără reacție când a realizat că a fost deposedat și chiar faultat de colegul său din echipă, Moussa, care a venit din stânga și care a intrat la balon ca și cum ar fi fost un adversar. În urma acestui clinci neașteptat, mingea a ieșit în aut de poartă.

Faza a produs zâmbete în tribune și la televizor, dar și stupoare pe fața lui Stoichiță. Până la urmă, Petrolul a marcat de două ori și a mai spălat din rușine, dar nu s-a pus problema unei reveniri de senzație, pentru că golul marcat de Lemnaru s-a produs în prelungiri (90+3).

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑