Rădoi are credit în continuare din partea șefilor Stelei: ”El poate scoate rezultate foarte bune”



 

**VIDEO** Rădoi are credit în continuare din partea șefilor Stelei: ”El poate scoate rezultate foarte bune”

VIDEO Dinamo - Steaua 3-1. După eșecul din fața roș-albilor, au apărut din nou zvonuri legate de faptul că Mirel Rădoi este tentat să plece de la Steaua. Gigi Becali a dezvăluit că i-a transmis finului său să aștepte pauza de iarnă și transferurile pe care le va face după care să ia o decizie.

Și președintele executiv al clubului, Valeriu Argăseală, a ținut să confirme că Rădoi va continua pe banca tehnică a Stelei, în ciuda tuturor problemelor cu care se confruntă echipa.

”Meciurile la Steaua sunt foarte importante. Nu mai legați un meci de viața unui antrenor. El (n.r. - Mirel Rădoi) are contract cu noi până la sfârșitul acestui campionat și nu se pune problema să analizăm situația lui după fiecare meci.

Nu a spus că vrea să plece după meciul cu Astra. Cine a dat acest zvon? Nu știu. Așa ați făcut și după un alt meci al Stelei, că stă în balanță soarta antrenorului. Așa, după fiecare meci se poate analiza și se poate spune că viața antrenorului e distrusă. El trebuie să-și continue activitatea de antrenor, să ducă echipa în play-off și să mergem mai departe în campionat”, a spus Argăseală.

Chestionat dacă regretă rezultatele Stelei de pe vremea lui Costel Gâlcă, președintele campioanei a replicat: 

”Din punctul de vedere al rezultatelor îl prefer pe Mirel, pentru că el este antrenorul care poate să scoată rezultate foarte bune pentru Steaua.”

Ca și Becali, și Argăseală a lăsat de înțeles că principalii vinovați pentru înfrângerea din derby sunt jucătorii.

”Trebuie să-și revină jucătorii. Ei sunt singurii care pot să-și analizeze prestația, singurii care să-și vadă greșelile, ei sunt singurii care pot să facă jocuri cu următoarele echipe, pentru că sunt jocuri foarte grele, încât să le câștigăm și să revenim acolo unde ne este locul.

Pentru că, până la urmă, diferența dintre noi și primele clasate nu este așa de mare”, a mai spus Argăseală.

Referitor la perioada de mercato și la cei doi juniori pe care Steaua i-a mai transferat după ”lotul Ceahlăul”, Argăseală a replicat:

”Sunt doi juniori pe care probabil o să-i vedeți la sfârșitul acestei săptămâni. Nu pot să spun numele lor. Situația jucătorilor accidentați este aceeși cu excepția lui Hamroun, care probabil va reveni. Este în antrenanemente, dar nu pot spune dacă îl vom vedea sau nu”. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑