Prunea își apără antrenorul în scandalul pariurilor: ”Napoli m-a asigurat că 300% nu e implicat”



 

**Prunea își apără antrenorul în scandalul pariurilor:** ”Napoli m-a asigurat că 300% nu e implicat”

După ce numele lui Nicolo Napoli, antrenorul lui CSMS Iași, a apărut, alături de cel al lui Flavius Stoican și ale mai multor jucători din Liga 1, pe lista celor 50.000 de români care ar fi pariat pe site-uri ilegale, clubul moldovean a sărit în apărarea tehnicianului său.

”Nu ne este frică. Am făcut un comunicat oficial, al clubului. De aceea, nu aș vrea să discut pe marginea acestui subiect. Este un subiect închis. Avem un meci foarte greu cu Botoșani duminică, atât și nimic mai mult. Nu are de ce să ne fie frică. Eu am încredere în Nico, am vorbit cu el, m-a asigurat că 300% nu a fost implicat și nu este implicat în așa ceva. Am încredere în antrenorul meu”, a declarat Florin Prunea, președintele grupării din Copou.

Oficialul clubului ieșean a vorbit și despre derby-ul Dinamo-Steaua. Fostul goalkeeper al echipei din Ștefan cel Mare nu s-a putut abține de la o comparație cu perioada în care trăia din teren astfel de meciuri.

”Nu mai este Dinamo-Steaua care era. E clar, Steaua și cu problemele pe care le are, și de identitate, și fără suporteri, parcă altfel era când vedeai, eu știu, în Ștefan cel Mare, acel colț plin de suporteri steliști. Practic a existat o singură echipă, care a dominat atât în ceea ce privește publicul, cât și jocul din teren. La nivel de suporteri e clar, Dinamo e numărul 1. Steaua e o echipă părăsită”, a mai spus Florin Prunea.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑