Moldovenii pleaca dupa medalii la Campionatul Mondial de arte martiale: “ Sunt pregatit mai bine, atat moral, cat si fizic" - VIDEO




Sunt gata sa aduca faima Moldovei in lume. Luptatorii moldoveni pleaca dupa victorie in Cehia, la Campionatul Mondial de arte martiale mixte. Turneul incepe joi si va dura 4 zile.

 

Moldovenii, adversari de temut pentru orice alta reprezentativa, au tras tare la antrenamente, pentru ca sperantele la medalii sa nu ramana doar sperante. Echipa noastra trimite la Campionatul Mondial de arte martiale mixte, 3 luptatori. 


Grigore Panfil va concura in categoria de greutate de 71 de kilograme. Recent, el a devenit campion mondial la un alt stil de lupta, pankration, si acum spune ca vrea sa continue drumul de succes. 

 

Grigore PANFIL, LUPTATOR MMA:“ Am dorinta, am muncit mult. Vreau sa inchei anul, la fel, cu o medalie de aur. ” 

 
Nicolae Scorohod isi va incerca norocul la 84 de kilograme. Anul trecut, la mondialul de MMA, el nu a reusit sa ia vreo medalie, asa ca acum este motivat sa-si ia revansa.


Nicolae SCOROHOD, LUPTATOR MMA: “ Sunt pregatit mai bine, atat moral, cat si fizic. A trecut un an de la precedentul mondial, ne-am antrenat tot acest timp. ” 

 
Cristian Buca va lupta in categoria de greutate de 65 de kilograme. Pentru a fi eligibil la mondial, el a slabit 10 kilograme. 


Cristian BUCA, LUPTATOR MMA: “ Tin o anumita dieta. Nu mananc deloc fainoase, ci mai mult salata, fructe, branza. Ma odihnesc la timp. ” 

 
La Campionatul Mondial de MMA, ce se va desfasura intre 26 si 29 noiembrie, la Praga participa luptatori din 28 de tari. Rusia este campioana in exercitiu. 


Sursa: PRO TV
Citeste mai multe despre: ,
Источник – ProTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑