Suarez, Neymar și Iniesta au fost lăudați după El Clasico, dar Bravo a fost și el decisiv pe Bernabeu



**VIDEO** Suarez, Neymar și Iniesta au fost lăudați după El Clasico, dar Bravo a fost și el decisiv pe Bernabeu

VIDEO Real – Barcelona 0-4. Luis Suarez, Neymar și Iniesta au fost lăudați după El Clasico, fiind cu adevărat strălucitori în victoria de pe Bernabeu, dar Claudio Bravo a fost și el decisiv pentru catalani. Dovadă stă nu doar faptul că a plecat fără gol primit de pe terenul rivalilor din Capitală, ci și că a fost desemnat autor al paradei etapei în La Liga.

În minutul 49 al meciului, când scorul era 2-0 pentru oaspeți, Bale a inițiat o fază de atac din partea stângă, i-a pasat lui James Rodriguez, în centru, iar columbianul a șutat de la 20 de metri, cu stângul, din vole, însă Claudio Bravo a respins în corner, de lângă bară.

A fost o intervenție extrem de dificilă pentru portarul chilian al Barcelonei, în condițiile în care a văzut târziu mingea fiind mascat de Mathieu și Pique. S-a întins însă suficient pentru a împiedica un gol care, ținând cont de minut și de scor, ar fi readus-o pe Real în meci.

Claudio Bravo a jucat în opt dintre cele 12 etape scurse până acum în La Liga și în cinci dintre ele n-a primit gol. Are șapte victorii și o înfrângere în cele opt etape în care a fost pe teren.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑