O explicație pentru sezonul slab al Stelei: "Jucătorii simt că nu mai există niciun obiectiv!"



 

 **VIDEO** O explicație pentru sezonul slab al Stelei:

VIDEO Dinamo – Steau 3-1. Campioana a pierdut duminică seara derby-ul din Ștefan cel Mare și a lăsat o impresie ștearsă. Cu o evoluție lipsită de nerv, elevii lui Rădoi și-au atras multe critici, dar un fost mare jucător al Stelei crede că există mai multe explicații pentru sezonul slab al formației roș-albastre.

Ilie Dumitrescu a vorbit la Fotbal Club, pe Digi Sport 1, despre neajunsurile din acest moment ale Stelei și despre cum sunt ele receptate de jucători. “Eu, dacă aș fi fost jucător în momentul de față, să mă antrenez pe unde apucăm, să n-am o bază sportivă, să nu avem suporteri, să n-ai un stadion... Probabil că jucătorii simt că nu mai există obiectiv, nu știu...”

Fost antrenor în Ghencea, Dumitrescu are totuși ceva de reproșat fotbaliștilor, după eșecul de duminică: “Alătdată vedeam dăruire, vedeam atitudine. La 3-0 pentru Dinamo, ei încercau să dea călcâie. E meciul anului. Eu nu dormeam înainte de joc, iar când pierdeam, 100% nu dormeam. N-am explicații pentru ce se întâmplă.”

VOTEZĂ SPORTIVUL FAVORIT ÎN 2015

 


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑