Steaua vrea să ia tot în 2015. Duckadam: "Putem spera la toate cele trei trofee"



024 декабря 2014

 

**VIDEO** Steaua vrea să ia tot în 2015. Duckadam:

Steaua vrea să scrie istorie şi să câştige toate cele trei trofee pe plan intern, o performanţă la îndemâna roş-albaştrilor, susţine preşedintele de imagine al campioanei, Helmuth Duckadam.

Emeric Ienei are însă şi o nemulţumire - lipsa unor adversari de valoare în Liga 1 şi-a pus amprenta pe evoluţia echipei lui Costel Gâlcă în Europa.

Steaua nu a reuşit să se califice în primăvara europeană, dar face legea în fotbalul românesc. Echipa lui Gâlcă este lider autoritar în clasamentul Ligii 1, cu 43 de puncte după 17 etape, cu 9 mai mult decât următoarea clasată, CFR Cluj.

De asemenea, campionii en-titre sunt calificaţi atât în semifinalele Cupei României, cât şi în penultimul act al Cupei Ligii.

"Avem un lot atât de valoros încât putem spera la toate cele trei trofee", este de părere Duckadam.

Partea negativă este însă lipsa unui adversar pe măsură în campionatul intern, ceea ce a făcut ca steliştii să nu fie la fel de bine pregătiţi pentru competițiile europene.

"Campionatul nu mai este unul puternic. Astra are un patron care nu mai vrea să rămână la echipă, Petrolul a crescut un timp, iar acum a decăzut", a declarat Emeric Ienei, fost antrenor al Stelei în mai multe rânduri.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑