Momentele "șocante" ale anului! Chiellini a fost mușcat de Suarez, Brazilia umilită de Germania



024 декабря 2014

**VIDEO** Momentele

Anul 2014 nu a fost lipsit de momente care vor rămâne în istoria fotbalului!

Poate cel mai șocant episod a fost incidentul dintre Luis Suarez și Giorgio Chiellini. Vârful aflat atunci la Liverpool l-a mușcat pe apărătorul lui Juventus, în timpul meciului dintre Italia și Uruguay, de la Cupa Mondială din Brazilia.

Suarez, aflat la al treilea episod de acest gen din carieră, a fost suspendat nu mai puțin de patru luni de zile, însă asta nu i-a oprit pe cei de la Barcelona să achite celor de la Liverpool suma de 81 de milioane de euro pentru vârful uruguayan.

></p><p><a href=VIDEO MK Dons - Man. United 4-0. Louis Van Gaal a avut parte de un start dificil pe banca lui Manchester United. Echipa olandezului a părăsit devreme Cupa Ligii Angliei, fiind învinsă categoric de o echipă de liga a treia, MK Dons, scor 0-4.

"Diavolii roșii" nu au mai pierdut de 13 ani la o diferență atât de mare în primul meci jucat în această competiție (în 2001 au fost învinși de Arsenal, tot cu 0-4).

></p><p><a href=VIDEO Brazilia - Germania 1-7. În semifinalele Cupei Mondiale, Germania, care a câștigat și turneul final, a făcut instrucție cu Brazilia, reușind să se impună cu un categoric 7-1. A fost cea mai dură înfrângere din istorie pentru sud-americani.

Cel mai drastic eșec al Braziliei data din 18 septembrie 1920, când Uruguayul câştiga cu scorul de 6-0, la Vina del Mar (Chile), în Copa America.

></p><p><a href=VIDEO Barcelona - Atletico 1-1. Atletico Madrid a răsturnat toate calculele sezonului trecut din La Liga, izbutind să câștige titlul în Primera Division, după o pauză de 18 ani.

Rămași fără Diego Costa și Arda Turan, accidentați chiar în prima parte a meciului cu Barcelona, elevii lui Diego Simeone au dat lovitura prin Diego Godin după ce au fost conduși și au obținut, astfel, punctul de care aveau nevoie (scor 1-1) pentru a încheia sezonul din Spania pe primul loc.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑