Seară magică pentru Artur Ioniţă! Mijlocașul moldovean s-a distrat la petrecerea de Crăciun



024 декабря 2014

 

Seară magică pentru Artur Ioniţă! Mijlocaşul moldovean s-a distrat cu coechipierii de la Verona la petrecerea de Crăciun. Îmbrăcaţi la patru ace, fotbaliştii şi-au felicitat suporterii cu sărbătorile de iarnă.

Toţi membrii clubului Verona au petrecut la un restaurant înainte de a ieşi oficial în vacanţă. Cel mai experimentat jucător al echipei, Luca Toni a intrat în rolul de jurnalist, adresându-le întrebări colegilor săi.

Jucătorii le-au urat Crăciun Fericit suporterilor în italiană, greacă, spaniolă, daneză, sârbă, dar şi în română, prin intermediul lui Artur Ioniţă.

Anterior, Artur Ioniţă a participat în cadrul unei emisiuni la un post radio din Verona. Cel mai bun fotbalist moldovean al anului a oferit autografe, iar câţiva copii au stat la coadă pentru a face o poză cu el.

Artur Ioniţă s-a accidentat la picior la sfârşitul lunii trecute, în timpul partidei dintre Sassuolo şi Verona. De atunci, echipa sa a suferit două înfrângeri şi a obţinut o singură victorie în campionat.

În cadrul emisiunii, Artur Ioniţă a mai vorbit şi despre perioada petrecută la Verona.

Artut Ioniţă se află în vacanţă şi va reveni la antrenamente la începutul lunii ianuarie, asta pentru că pe şase ianuarie Verona va întâlni Empoli în Campionatul Italiei.

Источник – PublikaTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑