Barcelona şi Atletico Madrid au făcut paşi greşiţi în lupta pentru titlu din Campionatul Spaniei



 

20.01.2014 18:38

Barcelona şi Atletico Madrid au făcut paşi greşiţi în lupta pentru titlu din Campionatul Spaniei. Cele două formaţii au încheiat la egalitate meciurile sustinute aseară. Real s-a apropiat acum la doar un punct de Barca si Atletico.

Barcelona s-a văzut aseară condusă din debutul partidei după reuşita lui Vyntra. Catalanii au egalat în minutul 19 prin Pique, iar scorul final a fost de 1 la 1. Cu acelaşi rezultat s-a terminat şi partida dintre Atletico Madrid şi Sevilla. Barcelona şi Atletico împart primele două poziţii în clasament şi au cu un punct mai mult decât Real Madrid. O asemenea luptă strânsă pentru titlu nu a mai fost în Spania de 32 de ani.

În Franta, o victorie spectaculoasă a obţinut Paris Saint-Germain. Campioana a umilit cu 5 la 0 formaţia Nantes, iar Zlatan Ibrahimovic a reuşit o dublă.

PSG ocupă primul loc, avand cu 5 puncte mai mult decât a doua clasată, AS Monaco. Aceasta a învins cu 2 la 0 echipa Toulouse, mijlocaşul Ocampos înscriind un gol superb. Alte două reuşite de generic vin din Olanda.

Datorita acestui gol, Ajax a câştigat cu 1 la 0 derbyul cu PSV Eindhoven si ocupă primul loc în clasament. Într-o altă partidă, Feyenoord a învins cu 5 la 2 echipa Utrecht, iar Graziano Pele a impresionat printr-o execuţie de mare fotbalist.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑