Dinamoviștii suferă după plecările lui Curtean și Luchin. ”Pierderi importante”



 

**VIDEO** Dinamoviștii suferă după plecările lui Curtean și Luchin. ”Pierderi importante”

Team-managerul dinamoviștilor a recunoscut că gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” suferă după ce Luchin și Curtean au plecat la Botev Plovdiv.

În această pauză de iarnă, Dinamo a rămas fără doi dintre oamnii de bază din actualul sezon. Alex Curtean și Srdjan Luchin au fost vânduți în Bulgaria (DETALII AICI), dar mutările n-au fost pe placul fanilor dinamoviști, mai ales că în tur cei doi au marcat cinci goluri pentru roș-albi.

”Sunt două pierderi importante pentru noi, de ce să ascundem acest lucru. Sunt doi fotbaliști cu experiență bogată pentru noi, care au jucat titulari marea majoritate a timpului.

Acum nu ne rămâne decât ca cei care-l vor înlocui să se ridice la nivelul la care au făcut-o ei, pentru că avem jucători care au calitate dar pe care trebuie s-o și arate”, a spus Dănciulescu.

Oficialii roș-albilor n-au stat degeaba în tot acest timp și au făcut două transferuri. În afara polonezului Bilinski, în Șoseaua ”Ștefan cel Mare” a venit și un atacant, în vârstă de 21 de ani. Gelu Velici, adus de la Ceahlăul, și care a bifat doar 12 minute în prima parte a sezonului, a marcat singurul gol din 2014 al roș-albilor în amicalul cu Cernomorets Odesa, scor 1-1.

”Velici are calități destul de bune, se vede totuși că a jucat în ultima perioadă mai mult la Ceahlăul 2. Este tânăr, talentat, mai departe totul depinde de el”, a conchis Dănciulescu.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑