Mexes și-a cerut scuze pentru eliminare: "Nu este un exemplu pe care trebuie să-l dea un tată"



 

**VIDEO** Mexes și-a cerut scuze pentru eliminare:

VIDEO Lazio - Milan 3-1. Fundașul francez Philippe Mexes și-a cerut scuze pentru altercația în care a fost implicat alături de Lorik Cana și Stefano Mauri, în partida Lazio - AC Milan (3-1). Mexes l-a agresat pe mijlocașul italian, primind direct cartonașul roșu din partea arbitrului Mazzoleni. 

Imediat după meci, Mexes a luat poziție și și-a recunoscut greșeala din prelungirile partidei: "Trebuie să-mi cer scuze față de club, de antrenor și de familie. A fost o reacție greșită și îmi pare foarte rău că mi-am lăsat echipa în inferioritate, dar și pentru că voi fi suspendat. Din păcate, am greșit și am mai avut asemenea momente în cariera mea. Aceste lucruri n-ar trebui să fie văzute pe un teren de fotbal. Am copii și acesta nu este exemplul pe care trebuie să-l dea un tată".

Deși a deschis scorul prin Menez, AC Milan a primit trei goluri consecutive în repriza a doua și a pierdut încă un meci în acest sezon.

Milan n-a câștigat în Serie A în 2015 și se află pe locul 9 în clasament. "Am jucat bine în prima repriză, chiar dacă am riscat. Am fost compacți în defensivă, totul a fost perfect până la momentul egalării. Peste 3 zile jucăm din nou împotriva lor, în Cupa Italiei, și va trebui să ne luăm revanșa", a mai declarat Mexes.

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑