Eric, ultima achiziţie a gorjenilor: "Aici lumea va avea răbdare cu mine și o să-mi regăsesc forma"



**Eric, ultima achiziţie a gorjenilor:**

Clasată după 17 etape pe primul loc care asigură salvarea de la retrogradare, Pandurii Targu Jiu a fost extrem de activă în pauza competițională.

Vicecampionii din urmă cu două sezoane l-au împrumutat pe Iorga de la Oțelul și i-au adus pe Grecu, Vasiljevic și Eric de Oliveira. Brazilianul a semnat pentru 6 luni cu gorjenii și a revenit la echipa cu care a evoluat, în 2013, în UEFA Europa League.

Marcator în disputele cu Fiorentina, Dnepr și Hapoel Tel Aviv, mijlocașul de 29 de ani a venit liber de contract, după ce și-a reziliat înțelegerea cu Al Ahli. Eric a declarat la plecarea în cantonament: "Am ales să vin la Pandurii, pentru că știam cum o să fie aici, o sa fiu bine primit, o să aibă răbdare cu mine și o să-mi regăsesc forma. Dacă nu era Pandurii nu mergeam în Arabia la un contract mai bun și le mulțumesc și sper să îi răsplătesc acum că m-am intors".

Echipa antrenata de Edi Iordănescu a plecat într-un stagiu de pregătire în Turcia. Va disputa șase amicale înaintea confruntarii din Liga 1 cu CSU Craiova, transmisa în direct de Digi Sport. "Sunt sigur că noi vom ieși din situație și din retur vom face surprize cu Pandurii", a mai declarat Eric.

Din luna februarie, Digi Sport va transmite gratuit toate cele 9 meciuri ale etapei din Liga 1, plus Cupa Ligii, fără costuri suplimentare pentru abonații de cablu RCS & RDS.

></a></p>                    </div>
                                    <div class=



ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑