Întăriri pentru Gâlcă. Spaniolii anunță că Arlauskis și Ivan sunt aproape de Espanyol!



 

Întăriri pentru Gâlcă. Spaniolii anunță că **Arlauskis și Ivan sunt aproape de Espanyol!**

Tehnicianul român al lui Espanyol Barcelona, Costel Gâlcă (43 de ani), mai primește și vești bune. Noul patronat al grupării catalane a trecut la investiții în ceea ce privește lotul de jucători.

Presa spaniolă anunță deja că oficialii lui Espanyol au bifat deja primul transfer în persoana fundașului costarican Oscar Duarte (26 de ani), de la FC Bruges.

Jurnaliștii de la El Mundo Deportivo susțin că și Giedrius Arlauskis este aproape de a lucra iar cu Gâlcă, după ce ambii au colaborat un an la Steaua. Lituanianul a devenit a treia opțiune la Watford, după ce englezii l-au legitimat pe Costel Pantilimon, astfel că goalkeeper-ul este de acord cu împrumutul până la vară, la fel ca și oficialii ambelor echipe.

În fine, Gâlcă a mai cerut și un atacant, iar acesta este ”un român în vârstă de 19 ani!”, potrivit lui El Mundo Deportivo. Se pare că acest vârf este de fapt Andrei Ivan, fotbalist care s-a aflat și în atenția Stelei în această pauză de iarnă. 

Ivan, care este monitorizat și de FC Barcelona B, a marcat 4 goluri în campionat pentru olteni și a debutat la naționala mare a României, în amicalul cu Italia.


Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑