Zidane, pas greșit pe terenul pe care marca un eurogol la primul său meci în Spania.



Zidane, pas greșit pe terenul **pe care marca un eurogol** la primul său meci în Spania. VIDEO

VIDEO Betis Sevilla - Real Madrid 1-1. În urmă cu peste 20 de ani, la primul său meci jucat în Spania, Zinedine Zidane marca un gol de zile mari pe terenul lui Betis, cu un șut extraordinar, de la 35 de metri. Duminică, pe aceeași arenă, jucătorilor săi le-a lipsit inspirația și Real a făcut 1-1, la al treilea meci al său ca antrenor la gruparea madrilenă.

Conduși la pauză cu 0-1 de o echipă care nu marcase de 7 meciuri și cu un penalty refuzat în prima repriză, madrilenii au ratat imens în prima repriză. Portarul Adan - crescut de Real (1997-2004) și trecut pe la echipele C și B, înainte de a ajunge la echipa mare, unde a petrecut 3 ani (2010-2013) - a făcut un meci mare împotriva albilor, însă nici atacanților lui Zidane nu le-a ieșit nimic, în frunte cu Ronaldo. A marcat Benzema, dar a fost insuficient pentru a lua toate punctele. 

Tehnicianul francez, în vârstă de 43 de ani, dă vina pe lipsa de noroc pentru egalul de pe Estadio Benito Villamarin. Pe final, însă, Betis a putea primi, la rândul său, o lovitură de la 11 metri, iar Ruben Castro a trecut pe lângă victorie în prelungiri.

"Poate că am ratat începutul. Am știut că primele 15 minute vor fi dificile și jocul a fost greu. După cum s-a jucat după aceea, am fi meritat mai mult. Ăsta este fotbalul, când ai ocazii, trebuie să le concretizezi, nouă ne-a lipsit norocul", a spus Zinedine Zidane, la finalul meciului Betis Sevilla - Real Madrid 1-1.

În urmă cu mai bine de 20 de ani, pe 5 decembrie 1995, Zinedine Zidane juca primul său meci în Spania, cu Girondins de Bordeaux, pe terenul lui Betis. Francezii au pierdut cu 1-2, iar Zidane - atunci în vârstă de 23 de ani - a deschis scorul în minutul 4, cu o execuție magnifică: șut din prima, cu stângul, de la peste 35 de metri. Avea să fie golul calificării pentru Bordeaux, care a trecut cu 3-2 la general de Betis în acea dublă manșă din turul 3 al Cupei UEFA. 

Источник – DIGIsport


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑