Sergiu Dadu şi-a încheiat cariera de fotbalist la doar 33 de ani



025 февраля 2014

 

22.02.2014 10:47

Primul moldovean, care a jucat în grupele Ligii Campionilor, susţine ca a luat această decizie din cauza accidentarilor, dar şi a faptului că nu a avut oferte de la echipe cu pretenţii. Ultima formaţie a lui Dadu a fost Sheriff Tiraspol, de la care a plecat în urmă cu un an.

Sergiu Dadu a luat decizia de a-şi încheia cariera de fotbalist încă vara trecută, însă a sperat că îşi va găsi echipă. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar el a decis să-şi pună ghetele în cui.

"Am avut propuneri de la echipe, care nu au avut obiective mari. Am socotit să nu plec încolo, deoarece n-are rost. Sigur că îmi pare rău că am încheiat cariera mea de fotbalist profesnionist, pentru că nu din cauza mea. Toţi zic vâstă, eu nu înţeleg ce înseamnă vârstă", spune Sergiu Dadu.

În 2010, când era legitimat la Alania Vladikavkaz, Sergiu Dadu a suferit o accidentare groaznică in meciul cu Lokomotiv Moscova. El şi-a rupt piciorul în două locuri şi aproape doi ani nu a jucat fotbal.

"Dintr-o parte este clar lucru că regret, deoarece asta a pus punct la cariera mea, dar din alt punct de vedere eu sunt fotbalist şi sunt profesionist, eu aşa am socotit că trebuia de făcut", se destîinue fotbalistul.

După s-a lăsat de fotbal, Dadu vrea să se facă antrenor sau impresar. Sergiu Dadu este primul fotbalist moldovean, care a evoluat în grupele Ligii Campionilor. El a jucat contra echipei Chelsea Londra pe timpul când era legitimat la formaţia ŢSKA Moscova. Pentru nationala Moldovei, Dadu a susţinut 30 meciuri a marcat 8 goluri.

Источник – PrimeTV


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑