Campionatul Moldovei la combat sambo a adunat peste 100 de luptători



025 февраля 2014

 

În Moldova s-a deschis noul sezon de sambo combat. Competiția națională s-a desfășurat pentru prima oară conform versiunii federației internaționale de sambo. Ce e drept, inovația nu a influențat asupra probei. Sambiștii au demonstrat întregul arsenal al acțiunilor tehnice, iar cei mai buni s-au învrednicit de medalii și premii. 

Sambiștii moldoveni au plecat ultimii în vacanța de iarnă, însă au venit primii din concediu. Cei mai buni luptătoru au revenit cu un scop de a cuceri medalii la competiția națională organizată pentru prima oară conform noii versiuni a federației internaționale de sambo. Pentru aceasta sportivul a avut la dispoziție 5 minute.

Pentru cele 32 de medalii au luptat 100 din cei mai buni sambiști din Moldova. 6 din 9 medalii de aur au fost cucerite de luptătorii de la clubul sportiv «Alfa».

Proaspeții campioni au primit din partea organizatorilor câte 1000 de lei și o pereche de mănuși de box.

Andrei Andres, Președinte, Clubul De Lupte "ALFA ": «Mai mulți ani am ajuns până aici. Acum avem întregul set de campioni, care pe viitor vor reprezenta țara noastră la competițiile internaționale».

Sambiștii au posibilitatea să-și demonstreze măiestria la campionatul Europei, care se va desfășura în luna mai în România.

ALEXANDRU BOTNARI PENTRU COTIDIAN
 

Источник – TV7


ПРОКОММЕНТИРОВАТЬ

КОММЕНТАРИИ



sports.md

Cамые обсуждаемые

Самые популярные

  • за год
  • за 6 месяцев
Loading...
Наверх ↑